|
Spotkanie CXIII
|
| Lord W |
Dodany dnia 19 kwiecień 2026 10:37
|

Administrator
Data rejestracji: 15.02.07
|
Temat dotyczy spotkania 113 z okazji 20-lecia utworzenie UTAPAU. Spotkanie planowane jest na 27 czerwca 2026 r.
Wstępny plan zakłada spotkanie w Klubie Konstancja w sobotę 27 czerwca 2026 r. w godz. 16-20. Chodzi o to, żeby sie spotkać pogadać i pobawić się w starym dobrym stylu.
Edytowane przez Lord W dnia 19 kwiecień 2026 10:38 |
| |
|
|
| Lord W |
Dodany dnia 20 kwiecień 2026 23:30
|

Administrator
|
Jeśli chodzi o punkty programu to myślałem o kalamburach, konkursie obrazkowym i jedzeniu tortu. 
Oczywiście mogę też odkopać stare materiały (filmik z 10 lecia, bo taki był) i prezentację zaktualizowaną o kolejne 10 lat
Możemy kolejny raz puścić TOTSA, bo na OOSA nie mamy za bardzo co liczyć w tym roku W kolejnych dniach postaram się zrobić niezbyt napięty program spotkania  |
| |
|
|
| ivered |
Dodany dnia 21 kwiecień 2026 18:02
|

Użytkownik
Data rejestracji: 21.01.07
|
Jeżeli chodzi o OoS to cały czas nad nim pracuję Ale faktycznie nic nie będę pokazywał teraz bo mam same wizualia bez dźwięku (a i te nie wszystkie) więc nawet jakbym chciał skleić trailer to nie mam jak na szybko to zrobić. Z dobrych wiadomości za to jestem na montażu/animacji najtrudniejszej sceny w filmie więc jak przebrnę przez to to potem będzie łatwiej 
Jeszcze kilka lat poproszę
Always a pleasure to meet a Jedi...
www.plis.carbonma...
United we stand, divided we fall. |
| |
|
|
| Lord W |
Dodany dnia 25 kwiecień 2026 08:22
|

Administrator
|
Będzie okazja do kolejnego spotkania, za parę lat. Ważne, żeby w końcu się udało.
Jeśli chodzi o punkty programu, to widzę je następująco:
1. 9 krótkich epizodów z życia Utapau (podzielimy je na trzy trylogie);
2. prezentacja o historii Utapau - od narodzin po mroczne czasy;
3. konkurs wiedzowy z historii Utapau;
4. kalambury. |
| |
|
|
| Lord W |
Dodany dnia 04 maj 2026 21:34
|

Administrator
|
Panowie i Panie, fani SW. Sala w Klubie Konstancja jest dostępna.
Termin 27 czerwca 2026 r. godzina 16-20.
Prośba o pomoc do Thingola, aby uruchomił kontakty internetowe i puścił newsa w świat, o następującej treści.
Drodzy Skierniewiccy Fani Gwiezdnych Wojen! Zapraszam serdecznie 27 czerwca 2026 r. (sobota) do Klubu Konstancja w godz. 16-20 na 113 spotkanie z okazji 20 lat Utapau!
No i to tyle jeśli chodzi o oficjalną wiadomość. Im więcej osób poinformujemy tym większa szansa, że ktoś przyjdzie. Postaram się załatwić też miejsce na część nieoficjalną na weekendzie.
Postaram się też wysłać do wszystkich smsa - tych których mam w telefonie. Nie wiem ile osób przyjdzie, ale mam nadzieję że będzie jakaś odezwa z różnych stron galaktyki.
Edytowane przez Lord W dnia 04 maj 2026 21:34 |
| |
|
|
| ivered |
Dodany dnia 05 maj 2026 16:53
|

Użytkownik
|
No i super
www.plis.carbonma...
| |
|
|
| Lord W |
Dodany dnia 31 maj 2026 20:24
|

Administrator
|
Moi drodzy. Mistrz Seller zapowiedział, że zrobi specjalny konkurs drużynowy na Nasze spotkanie. Nie znam szczegółów ale potrwa to godzinę.
W związku z powyższym aktualizuje program:
1. Prezentacja o historii Utapau - od narodzin po mroczne czasy + 9 krótkich epizodów z życia Utapau (podzielimy je na trzy trylogie)
2. Konkurs wiedzowy z historii Utapau
3. Konkurs wiedzowy Mistrza Sellera
4. Kalambury
Prośba o możliwe punktualne przybycie bo grafik mamy napięty, a czasu bardzo mało.
Edytowane przez Lord W dnia 31 maj 2026 20:27 |
| |
|
|
| Lord W |
Dodany dnia 13 czerwiec 2026 21:20
|

Administrator
|
Informuj, że punkty 2 i 4 z mojej listy są już zrobione. Hasła do kalambur są nowe, żebyśmy nie powtarzali tych co ostatnio Do tego 66 pytań z "Konkursu obrazkowego - Wiedzy o Utapau". W niedzielę zabieram się za ostatni z punktów programu. |
| |
|
|
| ivered |
Dodany dnia 25 czerwiec 2026 17:18
|

Użytkownik
|
Ja się pewnie trochę spóźnię, ale postaram się jak najmniej
www.plis.carbonma...
| |
|
|
| Exile |
Dodany dnia 27 czerwiec 2026 22:25
|

Użytkownik
Data rejestracji: 16.11.08
|
Ha zalogowałam się tu nawet! Wojciech super spotkanie, dzięki za organizację; naprawdę łezka się w oku kręci i mam nadzieję, że naprawdę uda się coś w przyszłym roku ogarnąć jeszcze większym składem <3 |
| |
|
|
| Lord W |
Dodany dnia 28 czerwiec 2026 18:39
|

Administrator
|
Skoro jest jeszcze zainteresowanie stroną, to w przyszłym roku wypada 50 lecie Gwiezdnych Wojen, więc jest to idealna kolejna okazja do spotkania i to dwukrotnego.
19 lutego 2027 roku będą wyświetlać w kinach prawdopodobnie oryginalne Gwiezdne Wojny - więc możemy się ustawić na jakiś wspólny seans. Premiera filmu miała miejsce 25 maja 1977. A więc można coś ogarnąć np. 22-23 maja - czyli spotkanie plenerowe.
Odnośnie galerii to zrobiłem Thingola administratorem, a więc może stworzyć galerię i dodać do niej zdjęcia.
Dzięki wszystkim za przybycie. Fajnie było Was zobaczyć. Ja się bardzo dobrze bawiłem. Postaram się w przyszłości być bardziej ogarnięty ale z wiekiem przychodzi mi to coraz trudniej. |
| |
|
|
| ivered |
Dodany dnia 29 czerwiec 2026 17:40
|

Użytkownik
|
Ja zagłosowałem asekuracyjnie - za czerwcem Ale myślę że można polować na każdą okazję, a nuż się uda jakiś spontan
www.plis.carbonma...
| |
|
|
| Lord W |
Dodany dnia 29 czerwiec 2026 22:13
|

Administrator
|
Spontan dobry jest, ale padła deklaracja zorganizowanego (bardziej i lepiej) plenerowego spotkania w większym gronie i jak to mawia klasyk - wymówki mnie interesują Jak mawia inny klasyk - zrobi się (emotikona Aero ).
Ale bardzo się cieszę, że udało się spotkać, bo to spotkanie mi dało dużo energii. Naprawdę miło było Wszystkich spotkać. Widać też było takie zaangażowanie jak za starych czasów.
50 lat Gwiezdnych Wojen to jest idealna okazja do 114 spotkania. Ja mogę poogarniać tylko przydałby się ktoś od public relations, kto by wszystkich poinformował i zmotywował, zachęcił, żeby faktycznie była większa ekipa 
Ja myślę, że jakby dziewczyny zadziałały to siła przebicia byłaby wyższa i byłaby szansa na większą ekipę.
W każdym razie wrócę do tematu z początkiem przyszłego roku.
Edytowane przez Lord W dnia 29 czerwiec 2026 22:13 |
| |
|